Anders Leander i MÖNSTERÅS

Flyktingarna hotar att dränka sina barn om de skickas tillbaka

Av Anders Leander - 2015-09-06 05:15



Nu hotar "flyktingarna" att dränka sina egna barn ifall de inte får komma in i Italien och norrut i Europa.

 

 

 

 

 

"Bilderna på Aylan, pojken som drunknade på den turkista kusten för några dagar sedan, användes skoningslöst av vänstermedia för att söka empati för massinvandringen till Europa.

 

Nu visar det sig att invandringspropagandan runt den döda pojken har förvandlats till ett dödshot ...för andra asylbarn - detta då ryktet om den effektiva nya metoden att utnyttja de naiva blödande hjärtana i Europa efter Aylan har spridit sig snabbt.

 

 

 

 


 

Asylsökande föräldrar har förstått att fallet Aylan kan användas som en metod för pressa myndigheterna i Europa på eftergifter genom att hota döda sina egna barn.

 


Illegala invandrare på väg till Italien hotar nu att kasta sina egna bebisar i havet ifall de inte blir insläppta till Italien och skickade vidare norrut i Europa till de eftertraktade bidragsparadisen Tyskland och Sverige.

 

Frågan är när när de första barnamorden på asylbåtarna blir verklighet efter att media piskat upp stämningen och låtit förstå att döda barn är ett bra sätt att få empati och asyl i Europa."

 

 

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards