Anders Leander i MÖNSTERÅS

Hur kan Tobias Hubinette vara forskare och lärare i frågor om "Ras" när det inte finns olika raser????

Av Anders Leander - 2015-10-03 10:03




Fler och fler för varje dag så inser Européerna att invandring, mångkultur, mångfald, flyktingar, ensamkommande och öppna gränser bara betyder att göra Europeiska länder mindre Europeiska!

 

Samtidigt som Yrhöns som Vänsterkommunisterna klappar händerna och tycker att folkmördandet utav den Europeiska människan är bra:



 


 

Resultat från nya omfattande dna-studier: Människosläktet är genetiskt extremt homogent trots alla skillnader i utseende. Ny teknologi som gjort det möjligt att avläsa den mänskliga dna-texten snabbt och billigt har inte hittat några ”rasspecifika” gener.

 

De allra flesta genetiska varianter, utom de väldigt ovanliga, förekommer över hela världen. En människa av afrikansk härkomst kan genetiskt stå närmare en person från Sydeuropa eller Mellanöstern än en person från en annan del av Afrika.

 

Argumenten för att utmönstra begreppet ras för människans vidkommande är överväldigande, skriver en professor i medicinsk genetik vid Uppsala universitet.

 


Hur kan det vara möjligt att en öppen rasist/nazist som Tobias Hübinette är filosofie kandidat i iriska vid Uppsala universitet], filosofie magister i koreanska vid Stockholms universitet och filosofie doktor i koreanologi vid Stockholms universitet. Han är bara en anti-rasist och anti-rasist är bara ett kodord för antivit!

 

 

Visst är det väl konstigt att Extremvänstern EXPO och hur Forskaren, läraren Tobias Hubinette kan få det till att det finns "olika raser" när det är bevisat att det inte finns????

 

Eller finns det bara raser när det passar dom??? 

 

 

 

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards