Anders Leander i MÖNSTERÅS

Ena dagen flyr dom från krig och elende, nästa dag åker dom hem??

Av Anders Leander - 2015-12-14 20:45



Ena dagen säger dom sig fly från krig och elände. Andra dagen flyr de från Sveriges dåliga service !! Visst är det väl konstigt.

 

 

 

 

 

Blir inte klok på den kombinationen, fick dom inget slott med betjänter??? Hur har 7-klövern kunnar vara så blinda?? Dom skulle allihopa ställas inför en folkdomstol och dömas för förräderi och trolöshet mot svenska folket.

 

 

Tusentals flyktingar tar tillbaka sina asylansökningar. Antalet återvändare ökar och kan vara dubbelt så stort som Migrationsverkets statistik för återtagna asylansökningar visar.

 


När den svenska regeringen meddelade att Sverige kommer att införa tillfälliga uppehållstillstånd och begränsa anhöriginvandringen. Sedan dess har det skett en dramatisk ökning av återvändande så kallade flyktingar.

 

De flesta som har kommit hit cirka 90-95% är ensamma män men har en familj i hemlandet. De har hört att det ska vara enkelt att ta hit familjen när de själva väl kommit hit. Men verkligheten i Sverige har inte stämt överens med den bilden dom fick innan. Därför känner många att de inte har något annat val än att åka tillbaka, och vi är inte ledsna för det.

 

Det är många skattekronor som sparas på deras återvändande!

 

 

 

 


 
 
Ingen bild

s29

15 december 2015 20:20

Som tur är så har vi Romerna kvar.

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Skapa flashcards