Anders Leander i MÖNSTERÅS

Asylbedrägerier - största rättsövergreppet någonsin

Av Anders Leander - 2016-01-02 10:30



95 % av alla asylsökande invandrare kommer enligt polisen till Sverige utan pass. Detta bedrägeri kan, enligt beräkningar, kan ha kostat svenska skattebetalare runt 10 000 miljarder kronor.

 

 

 

 

Granskning Sverige kan avslöja den största rättsskandalen i svensk historia. Asylrätten står över svensk grundlag och sätter demokratins grundpelare, tanken om allas lika rätt och värdighet, ur spel.

Granskning Sverige kan avslöja att regeringen har uppmanat polisen att inte utreda asylbedrägerier. Det är alltså fritt fram för invandrare att ljuga, lämna vilseledande uppgifter, begå bedrägeri och göra urkundsförfalskning.

Granskning Sverige kan avslöja hur svensk åklagarväsen är genompolitiserat. Argument som att det är synd om de asylsökande och att det inte är någon idé att utreda eftersom det är omöjligt att bevisa, slår ut hela rättsväsendets grundprincip om likhet inför lagen.

Granskning Sverige ringer f d justitieminister Thomas Bodström för att fråga vem som bär ansvaret för att frågan inte ens gått till prövning i domstol. Thomas Bodström följer en socialdemokratisk tradition gentemot frågor som inte passar. Han lägger på luren.

 

 

 

Källa:     gs

 

 

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Skapa flashcards