Anders Leander i MÖNSTERÅS

Wallström fick lägenhet av Kommunal och pudlar nu

Av Anders Leander - 2016-01-15 13:30


Margot Wallström "pudlar" nu efter avslöjandet om Kommunals fastigheter och sex och fyllefester med folkets fackavgifter. Sosse svinen har ingen skam i kroppen.



 



Fackförbundet Kommunal ordnade en hyresrätt i en av sina fastigheter i Stockholms innerstad till utrikesminister Margot Wallström.

 

Utrikesminister Margot Wallström (S) är mycket upprörd över att ha blivit indragen i skandalerna kring fackförbundet Kommunal genom att ha fått falska uppgifter i samband med att hon hyrt en lägenhet av Kommunal.

 

 

 

Jag är arg och besviken på Kommunal, för det visar sig att det också gäller hur de har kommunicerat med mig, säger hon och pudlar.

 

 

 

 

 

Jag hyr en lägenhet av Kommunal och när vi pratade om det fick jag besked från högsta nivå att de följer alla regler och procedurer när det gäller att lämna ut lägenheter. Och att jag absolut inte skulle gå före i deras bostadskö, och det har de ljugit om för mig, säger Wallström.

 

 

 

 

 Utrikesminister Margot Wallström (S) fick gå före bostadskön tack vare Kommunal. Hon är nu djupt upprörd över att ha dragits in i skandalerna kring fackförbundet. De har gett helt oriktiga besked, och det är oacceptabelt. Det skadar mig och det skadar Kommunal, säger hon.

 

För info:

 


10 år i EU, årslön 1 900 000 kr.
EU-pension, 80 000 kr/mån livet ut.
Nuvarande lön, 120 000 kr/mån.
Bostadsersättning från riksdagen, drygt 12 000 kr/mån.


Egna totala utgifter för mutlägenheten från lobbyorganisationen och strippklubbsföreståndaren Kommunal, 32 kr/mån. Men vad fan det förstår ju vem som helst att en människa som sitter i ett sånt här extremt ekonomisk utsatt läge behöver hjälp med bostad.

 

Ledningens barn fick bostäder i fackets hus, redan 2004 var kommunal ute och slarvade med folkets pengar.  se länk:   http://www.ka.se/ledningens-barn-fick-bostader-i-fackets-hus

 

Om vi ända hade fått lite valuta för pengarna men denna påtagligt inkompetenta nolla har gjort oss osams med 20-25 länder på 18 mån och driver dessutom en s.k feministisk politik vars huvudsyfte verkar vara att gynna dårar som Kakan Hermansson och fullständigt radera ut allt vad jämställdhet och kvinnoskydd heter som vi har byggt upp under de senaste 40 åren.

 

 

Det luktar "PUDEL" lång väg. I andra länder förutom Sverige skulle man kalla det mutor!

 

 

 

Källa:     msn

 

 

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards