Anders Leander i MÖNSTERÅS

“Välkomstfest” för flyktingar urartade i massövergrepp på kvinnor redan 2 månader innan det kända övergreppet

Av Anders Leander - 2016-01-21 13:00



Ännu en massiv skandal skakar nu Tyskland och Europa. Fler och fler vittnen träder nu fram och berättar hur en “välkomstfest för flyktingar”, två månader innan de nu världskända övergreppen på nyårsafton, urartade i massövergrepp på kvinnor.



 



Festen hölls på en båt, och ett av de kvinnliga offren berättar nu om skräcken:

“Jag tror det var 100-150 asylsökande män där. Jag hade bara varit på festen i några minuter när jag kände den första handen på mitt bröst.”

 

Hon berättar vidare att det hela urartade ännu mer:

“Snart var det fyra män som stod och tryckte sig mot mig och min väninna samtidigt”

Hon berättar hur en av “flyktingarna” sedan tog tag i henne och tvingade till sig en kyss, och hur hon då lyckades slita sig fri och fly med en annan väninna.

 

Gång på gång tvingades arrangörerna avbryta musik för att på arabiska försöka förmå “flyktingarna” att sluta med övergreppen.

 

Skandalen växer sig än större i skuggan av övergreppen i Köln, och så väl arrangörerna som staden Bonns “integrationsansvarige” Coletta Manemann, anklagas nu för att ha försökt mörka händelserna. Trots att de alla var medvetna om de många övergrepp som begicks under kvällen valde de att inte gå till polisen, då de “inte ville göra någon stor grej av detta”.

 

Bonn tillhör samma administrativa område som Köln, där över tusen “flyktingar” och illegala invandrare två månader senare våldtog, rånade och begick andra övergrepp på hundratals tyska kvinnor.




Källa:    motgift



 
 
Ingen bild

Hans

21 januari 2016 13:10

Va fan ska dom dit om när det är känt hur dom respekterar vita kvinnor? Skyll er själva...

 
Ingen bild

s29

1 februari 2016 22:42

Det är tydligen inte enbart i Sverige som det finns nationsfientliga svin.Man undrar ibland om idioterna har förmåga att visualisera sin framtidsvärld,har ingen av dom barn?,var fan ska dom hitta trygghet själva.

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards