Anders Leander i MÖNSTERÅS

Pappan till en 14-årig flicka som blev våldtagen tog lagen i egna händer och torterade våldtäktsmannen till döds

Av Anders Leander - 2016-01-25 18:30



När hans 14-åriga dotter misshandlades och blev våldtagen av en 45-årig man, tog fadern lagen i egna händer. Han bjöd in mannen till middag en fredagkväll, men när han anlände övermannade han honom och band sedan fast honom vid en stol. 



 

Foto: Pulp Fiction



Han började sedan att tortera honom genom att bränna hans könsorgan med en uppvärmd tång. Den 36-åriga fadern ska sedan ha strypt honom till döds, efter att ha planerat hela dådet i över två månader, sedan den dagen hans dotter blivit våldtagen.

 

Fadern hade aldrig berättat för polisen om våldtäkten på hans dotter eftersom han var rädd att hans egen familj och närområde skulle skylla det hela på dottern. Efter att han dödat våldtäktsmannen, ska han sedan ha överlämnat sig till polisen och berättat exakt vad som hade hänt, in i minsta detalj. Det hela ägde rum i Delhi, Indien.


En polistalesman sa så här:

Baserat på hans uttalande skickade vi ett team till platsen och hämtade upp kroppen. Den har skickats för obduktion och mannens familj har underrättats. Han är nu gripen för mord. 



Källa:      grabbkultur



 
 
Ingen bild

Larry Hogman

25 januari 2016 18:45

Utan namn på våldtäktsman och mördare och utan geografisk placering känns det som en nyhet i Aftonbladet. "Enligt uppgift..."

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards