Anders Leander i MÖNSTERÅS

Hur tänker dessa?? Tänker dom överhuvud taget??

Av Anders Leander - 2016-01-27 18:45


 Den 25 januari mördades 22-åriga Alexandra på ett hem för så kallade ensamkommande barn i Mölndal. Alexandra var enligt uppgifter ensam personal under nattskiftet och dog av ett knivhugg i ryggen. En ung man, som uppger att han är 15 år gammal, sitter anhållen misstänkt för mordet.


 


Jag tycker att Marie Östh Karlssons uttalande är ett hån mot offret och hennes familj?

 

Mölndals kommunalråd, socialdemokraten Marie Östh Karlsson, uttalade sig i Mölndalsposten samma dag som mordet och menade att det var viktigt att komma ihåg att brottet är traumatiskt ”för alla”.

 

Det är tråkigt och traumatiskt för alla, speciellt för familjen, men också för arbetskamraterna naturligtvis. Sen kan jag inte låta bli att låta tanken gå till mannen som gjort dådet, det är också en människa bakom.



 

Rikspolischef Dan Eliasson möter ett massiv kritikstorm efter att ha kommenterat knivmordet på den 22-åriga Alexandra. – "Vad har den personen varit med om för någonting? Vilka omständigheter har den killen växt upp under? Vad är det för trauma han bär med sig?, sade rikspolischefen om den misstänkte mördaren".

 

 

 

Hur är dessa personer funtade i skallen när man gör sådana här uttalanden?? Anders Bering Brevik, killen i skolmordet, lasermannen, Gärningsmannen som dödade Lisa Holm i Lidköping med flera, dom gjorde också dådet och mördade folk.

 

Tänker ni på dom här gossarna också????


 



 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards