Anders Leander i MÖNSTERÅS

Putin: Ryssland kommer Bomba Saudiarabien tillbaka till stenåldern om Riyadh inte avstår från att stödja terrorism!

Av Anders Leander - 2016-02-19 20:00



Enligt ryska tidningen Novaja Gazeta, Mr Dmitry Peskov, presstalesman för den ryske presidenten, varnar den saudiska regimen i sin vecko presskonferens för att stödja terrorism och att de även stödjer al-Qaida inspirerade gerillan i det krisdrabbade Syrien. World War 3 kan starta denna månaden: 350000 soldater i  Saudi Arabien är redo att invadera Syrien.

 

 

 

 

 

"Den saudiska ledarskapet klamrar sig fast vid makten och hoppas att de eventuellt kan hindra den oundvikliga kollapsen av deras primitiva, barbariska och omänskliga politiska systemet genom att rikta stabilitet och välfärd till andra grann nationer" citerade en rysk tjänsteman på måndag.

Tidigare betonade Rysslands president att hans land inte kan förbli i vapenvila gentemot den saudiska inblandning i Syrien och som nu blockerat alla syriskt hopp om fredlig lösning.

"Ryssland kommer att förgöra saudierna i Syrien för deras illvilliga handlingar. Det är absolut nödvändigt för alla syriska partier som tror på en fredlig lösning för landets fem år inbördeskrig att dom sitter ner vid förhandlingsbordet och fördömer Saudi destruktiva roll ", sade president Putin. Han tillade också att Ryssland kommer att bomba Saudiarabien tillbaka till stenålderns tid när nomad araber hade för vana att leva i tält om regimen inte slutar bistå radikala terrorister i Mellanöstern.

Rysslands president tillade att kraftfulla åtgärder mot Saudiarabien (KSA) är motiverade och avgörande på grund av det faktum att Saudi-backed ISIS utgör ett stort internationellt hot mot säkerheten. Samtidigt bör det internationella samfundet vara uppmärksamma om illusioner om skadliga och misstänkta US-Saudi alliansen.

 
 
 
 
Källa:     whatsupic 
 
 
 
 
Ingen bild

Hans Johansson

19 februari 2016 21:24

Heja Putin, skicka araberna till dom sälla jaktmarkerna. Putin är numera min stora idol.

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards