Anders Leander i MÖNSTERÅS

Allah sa åt mig att komma hit och döda människor

Av Anders Leander - 2016-03-16 20:00



Hur kan idioter som denna fått gå lös, någoting måste vara fel i huvudet på denna galning. Varför gullar poliser runt om i världen med sjuka koran bedjand dårar som har den mest sjukaste människosyn man kan ha?? 



 



"Och döda dem vart du hittar dem" (Koranen 2: 191)

"De som tror kämpar i orsaken till Allah" (Koranen 4:76)

"Jag kommer att kasta skräck i hjärtan som inte tror. Därför slå av deras huvuden" (Koranen 8:12)

Du kan inte argumentera med Allah. Jo vi kan. De "troende" i Allah och Koranen kan inte. Och Ali agerande var helt förståeligt .

 

Mannen anklagas för att ha attackerat en militär rekrytera centrum i Toronto igår skrek "Allah sa åt mig att göra detta, Allah berättade för mig att komma hit och döda människor," enligt Toronto polisen Chief Mark Saunders.


Polisen har lagt avgifter inklusive mordförsök mot Ayanle Hassan Ali, 27, som anklagas för att ha begått ett oprovocerat dubbelstickande attack igår vid en militär rekrytera centrum.


Saunders säger händelsen kunde ha varit betydligt allvarligare om en grupp av sex till åtta utbildade soldaterna inte hade klivit in för att ta ner angriparen.


En källa med kunskap om utredningen berättade CBC News den misstänkte nämnda "Allah". Detta kan ha föranlett forskare att undersöka en möjlig terror anslutning.

 

 

 Allah och koranen måste total förbjudas"en ulv i fårakläder" som är skadlig för allt och alla i västvärlden! 

 

 

 

 

 

Källa:      frontpagemag

 

 

 
 
Ingen bild

s29

19 mars 2016 23:28

Är det ett rondellfår?

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards