Anders Leander i MÖNSTERÅS

FBI undersökning av Hillary Clinton avslöjar värre än tänkt, hon har mängder av blod på händerna

Av Anders Leander - 2016-04-16 07:45



Förrädaren och mördaren Hillary Clinton måste ställas inför rätta för sina brott hon begått.

 

 

 

 


För några veckor sedan meddelade FBI att de skulle lansera en fullständig utredning på Hillary Clinton när det gäller email-skandalen. Det visar sig att man har avslöjat och har bevis för att hon inte bara gav upp hemlig information, men att en del av den information som rör mänskliga informationskälla.

 

Det konstaterades bland annat att Hillary hade skickat information som avslöjade identiteten på en hemlig CIA-agent.

 

 

   

 



Baserat på tidpunkten och andra detaljer som hänvisar till email härvan sannolikt ägde rum i oktober 2009.  I Times historia identifierade afghanska nationella, Ahmed Wali Karzai, som var halvbror av dåvarande Afghanistans president Hamid Karzai, som en person som fått "regelbundna betalningar från Central Intelligence Agency.

 

Eller i augusti 2010 rapporterades i Times historia och som identifierade Karzai medhjälpare Mohammed Zia Salehi på CIA's lönelista. Ahmed Wali Karzai mördades under 2011 shoot-out, som dödandes av talibanerna.



 



Detta är otroligt . Vi visste Hillary hade blod på händerna, tror ni eller du att Hillary ska skickas till fängelse på livstid? Hon är en förrädare och mördare. Tror ni FBI lyckas fälla och sätta henne i fängels på livstid???

 

 

 

Källa & Länk:    supremepatriot

 

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards