Anders Leander i MÖNSTERÅS

George Soros erkänner att han ligger bakom invasionen av europa och de öppna gränserna

Av Anders Leander - 2016-04-16 16:45



Låter det bekant? att George Soros är Obamas kompis och skulle inte älska något annat än att kunna dra nytta av den skada han gör till Europa. Miljardären investeraren George Soros har bekräftat att han vill få ner EU: s gränser, efter anklagelse förra veckan av Ungerns premiärminister Viktor Orban.

 

 

   

 

 

Förra veckan anklagade den Ungerska statsministern Viktor Orban, George Soros  som är född i Ungern och att han medvetet uppmuntrat till den migrerande krisen.

 
Denna invasion drivs å ena sidan, av människosmugglare , och å andra sidan av dessa (mänskliga rättigheter) aktivister som stödjer allt som försvagar nationalstaten ", sade Viktor Orban.
 
"Detta västerländska tankesätt och detta aktivist nätverk kanske representeras bäst av George Soros." George Soros har nu utfärdat ett email-uttalande till Bloomberg Business, där han hävdar att hans fundament att hjälpa " och upprätthålla europeiska värderingar".
 
Medan Viktor Orban agerar för att stärka den ungerska gränsen och stoppa en enorm migrerande tillströmning "underminera dessa värden." "Hans plan behandlar skydd av nationella gränser som mål och flyktingarna som ett hinder", tillade George Soros. "Vår plan behandlar skydd av flyktingar som mål och nationella gränser som hindret." 
 
Man kan nog säga att George Soros är en av Illuminatis onda män, och som är en mycket mycket ond man för Europa, ja hela världen. Att ingen har raderat bort honom världens yta är för mig mycket konstigt. En sådan som Soros gör ingen människa lycklig. 
 
 
 
 
 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards