Anders Leander i MÖNSTERÅS

Yoko Ono: "Jag hade en affär med HILLARY CLINTON på 70-talet"

Av Anders Leander - 2016-05-19 13:00



Los Angeles | Yoko Ono chockade reportrar igår när hon svarade på en fråga om presidentvalet i Hillary Clinton och möjligheten att hon kan bli den första kvinnliga president i USA i amerikansk historia.



 

Bilden är ett fotomontage



Konstnären och änka efter John Lennon, som är i Los Angeles för att presentera en samling av koppar och fat hon ställer ut på Museum of Modern Art, helt tog reportrar överraskning genom att släppa hon inte bara träffat den tidigare första dam vid olika tidpunkter under en serie av protester mot Vietnamkriget kriget, i New York på 1970-talet men också kände henne "intimt".

 

Kändisen medgav skrattande att ha haft "en flört" med henne vid tidpunkten och erkände hennes val "skulle vara ett stort framsteg för HBT och kvinnors rättigheter i Amerika", tillade hon.

Yoko Ono på frågan om sina tankar om Hillarys kandidatur för ordförandeskapet tog helt reportrarna på sängen.


"Vi träffades många gånger i New York under Vietnamkrigets protester på 1970-talet, och blev mycket intima vänner. Vi delade många av samma värderingar om jämställdhet mellan könen, kampen mot den auktoritära, patriarkala, mansdominerat samhälle vi har uppkommit i "förklarade hon.

Vi hade en kort romantisk fling när jag bodde med John på Manhattan och Hillary studerade vid Yale, men så småningom vi tappade kontakten. Jag är förvånad över hur det gått så bra för henne och önskar henne lycka till sin kampanj "sade hon till reportrarna under presskonferensen.

Experter tror att uttalandet kan påverka presidentkandidaterna för ordförandeskapet men tidigare påståenden om Hillary Clintons lesbisk förflutna har inte verkat spela henne mot det demokratiska presidentvalet 2016 ännu.

 

 

 

källa:      endingthefeed

 

 

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards