Anders Leander i MÖNSTERÅS

Stor Nyhet: Hillary Clinton's korruptionsskandal EXPLODERAR....

Av Anders Leander - 2016-09-06 12:15



Stor Nyhet: Hillary Clinton's korruptionsskandal EXPLODERAR ... Och man slår hammaren rätt på spikhuvudet!

 

 

Det är ingen hemlighet att Hillary Clinton använde sin ställning som statssekreterare som ett sätt att bli rik. Och då menar jag superrika . Till tonerna av en hundra miljoner dollar!

 

 

 

 

 

Det är förmodligen det största misstaget av Obama-administrationen (och det fanns många), kanske rivaliserade bara av Obamacare . Det faktum att han utsåg villigt Clinton det var som att sticka en varg in i ett rum fullt av får. Han borde ha vetat vad som skulle hända!

Vi vet att Clinton tog pengar för att ge utländska intressen, inklusive Saudiarabien, massiva favörer som vapenaffärer . Nu kommer fler detaljer fram om vad som hände i hennes kontor under sin mandatperiod.

Från Breitbart:


Mer än hälften av människor utanför regeringen som träffade Hillary Clinton när hon var statssekreterare gav pengar - antingen personligen eller genom bolag eller grupper - till Clinton Foundation. Det är en extraordinär andel anger hennes eventuella etiska utmaningar om vald till president.

85 åtminstone 154 personer från privata intressen som mötte eller hade telefonsamtal med Clinton när hon ledde utrikesdepartementet doneras till hennes familj välgörenhet eller ställda åtaganden gentemot internationella program, enligt en genomgång av State Department kalendrar släppts hittills The Associated Press. Tillsammans har de 85 givarna bidrog så mycket som $ 156.000.000
Minst 40 donerat mer än $ 100.000 vardera, och 20 gav mer än $ 1 miljon.

Ser du vad vi menar när vi säger Hillary har köpts och sålts? Hon är verkligen upp för försäljning till högstbjudande.

 

 

 


Det finns ingen integritet med denna kvinna. När hon utses till en allvarlig position som statssekreterare, använde hon det för att få kontanter. Jag behöver inte tala om för dig hur viktig en roll som det är för att lyckas med vår nation. Statssekreteraren är nyckeln för att avgöra diplomatiska förbindelser med andra länder; den anger tonen för många saker, man kan öppna upp handeln och med förhindra krig.

Ändå vanärade utrikesminister Clinton kontoret genom att ge ut favörer för pengar.
I stället för att prioritera frågor och möten som mest påverkat landet, mötte hon med personer med största ekonomi.

Sedan fortsätter hon att fördöma korruption i Wall Street. Hej hej, åtminstone vet vi att de gör allt för pengarna.

 

Denna typ av beteende är bortom skamligt. När Donald Trump säger att Hillary är bristfällig, är det på grund av just denna anledning. Hon har offrat sunt förnuft och goda instinkter för att fylla fickorna fulla av kontanter.

 

 

 

 

 

Hur kan någon vilja stödja en skurk som Hillary Clinton?

 


Källa:          Patriotjournal

 

 

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards