Anders Leander i MÖNSTERÅS

En ung demokrat från Virginia har registrerat 19 döda att rösta på Hillary

Av Anders Leander - 2016-10-02 10:30



Den unge Virginia demokraten Andrew Spieles erkände denna vecka att han registrerat 19 döda människor att rösta på Hillary Clinton.

 

 

 

 

Kanske En dag kanske unge Andrew kommer att köra för guvernör eller president valet.


FBI har gjort en utredning där en ung väljare ertappats för bedrägeri i delstaten Virginia efter att det avslöjades att 19 döda människor hade omregistrerats för att rösta. Medan Washington Post fick nys om undersökningen, var det inte känt vem som låg bakom åtgärden ... tills nu.


Andrew Spieles, en student vid James Madison University, och uppenbarligen "Lead Organizer" för HarrisonburgVOTES. Enligt Daily News-Record, Spieles erkände omregistrering 19 avlidna människor i Virginia att rösta i 2016 valomgången.


Även om detta inte borde komma som en överraskning, Spieles bara råkar vara demokrat som tillerkänns ett struket FaceBook inlägg. Han körde tydligen loppet för att bli Caucus ordförande för Virginia Young demokraterna.

 

Det är synd egentligen, låter som Spieles hade alla rätt "särskilda talanger" som krävs för att vara mycket framgångsrik politiker ... han bara glömde det viktigaste första regeln: ". Inte åka fast för bedrägeri"



 





Källa:    thegatewaypundit



 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards