Anders Leander i MÖNSTERÅS

Haitier ber att "inte ge pengar till Röda Korset, för dom kommer vi aldrig att få ändå"

Av Anders Leander - 2016-10-12 19:30



Haiti har drabbats av sin andra stora katastrof på sex år förra veckan, en kategori 4 orkan härjadeön.

 

Under 2010 var landet drabbat av en jordbävning som visade 7,0 på skalan. Regeringstjänstemän säger att orkanens efterdyningar har lämnat minst 350.000 personer i behov av hjälp. Till saken hör nu, att de vill inte hjälpen.

 

 

 

 


Lika absurt som det kan tyckas, är att haitierna är så avtrubbad med utländskt bistånd efter rapporter att det slösats bort och att de föredrar att vara kvar i eländet än att Röda Korset stjäl pengarna igen.

 

Enligt Independent.co: Lita på ARC, och i bistånd i större utsträckning, har drabbats och skakats av en rapport från 2015 en rapport som hittats som visar att donationer hade slösats bort. Trots att det samlades in nästan en halv miljard dollar för att ge lindring efter jordbävningen 2010 i Haiti lovades det att det skulle byggas 700 permanenta bostäder.  ARC anklagas för att bara ha byggt sex.


"Under de kommande dagarna, kommer många av er att skriva och fråga mig hur du kan" hjälpa Haiti "," en kvinna sade på Twitter efter orkanen, "Ge inte till amerikanska Röda Korset."
Dessutom, haitier har också plundrats av Clinton Foundation efter jordbävningen 2010. Det lämnar dem med någon skepnad av dåligt förtroende när det gäller utländska donationer.

 

Den 6 oktober, till den kommitté Mobilisera diktaturen i Haiti, KOOMOKODA [Komite Mobilizasyon Kont Diktati en Ayiti] genomförde en liten men högljudd protest deltog cirka 20 haitiska aktivister framför New York state justitieminister Eric Schneiderman Manhattan kontor på Broadway, av Wall Street.


"Vi kommer att vara där för att fördöma Schneiderman s dubbelmoral och beslutar att åtala Trump Foundation för bedrägeri och bortse från avsaknaden av revisioner och de miljarder" som saknas "från Clinton Foundation" KOMOKODA tillkännagavs det i ett pressmeddelande. "Detta är helt klart att Schneiderman missbrukar sin auktoritet och sitt kontor för att luta vågen till förmån för Hillary Clinton i det kommande amerikanska presidentvalet."


Haitierna är så äcklade av Hillary Clintons avskyvärda stöld av sina medel efter jordbävningen, som lämnade dem utsatta för den massiva orkanen i tält och tenn hyddor, att de nu benhårt driver en kamp för Donald Trump att bli nästa president i USA.


"Dahoud Andre, berättade att en KOMOKODA organisatör från WND, och att den verkliga korruption är på Clinton Foundation. I Trump's Foundation kanske ett par tusen dollar saknas, men Clinton Foundation har stulit miljarder. Vi är här för att berätta att Schneiderman och staten New York måste stoppa Clinton Foundation."

 

Haitiernas kritik av Clinton var inte bra för dem, efter att Bill Clinton twittrade ut om stöd för nationen efter orkanen, på många sociala medier.




Källa:    truthkings




 
 
Ingen bild

s29

14 oktober 2016 02:13

Nä vem fan vill ge pengar till Röda Korset? 80% ramlar i fickorna på Westerbergare.Fy fan.

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards