Anders Leander i MÖNSTERÅS

FBI lovar att gå ut till allmänheten om Obama Adminstrationen vägrar att upprätthålla lagen och inte åtala Hillary

Av Anders Leander - 2016-10-30 08:45



Om Obamas justitiekansler, Loretta Lynch, inte följer sin ämbetsed och åtalar Hillary Clinton, kommer FBI utredare gå ut med sina resultat, enligt tidigare House majoritetsledaren Tom DeLay.

 

 

 

 

 

Tom DeLay berättade för Steve Malzberg på måndagen att FBI är redo att åtala den tidigare statssekreteraren på åtal i samband med 1300 hemligstämplade dokument som lagras på en privat e-postserver.


"De är redo att rekommendera åtal och de säger också att om justitiekanslern inte åtalar, kommer de offentlig göra för radio berättade Texas republikanerna.


"På ett eller annat sätt, kommer hon att åtalas och att processen börjar, på ett eller annat sätt kommer hon att behöva möta dessa kostnader, tillade DeLay. Utrikesdepartementet vägrade att släppa dokumenten trots långvariga förfrågningar om Information som släppts. Men som släpptes slutligen och kraftigt redigerade dokument efter flera domstolsbeslut.

 

Förutom konfidentiella meddelanden som rör den nationella säkerheten, avslöjade de att intressekonflikter mellan Clintons officiella uppdrag som statssekreterare och mellan Clinton Foundation.


Medierna, med undantag för Fox News och alternativa medier, har gett anklagelserna till de många Demokratiska väljarna som säger att de kommer att rösta för Clinton oavsett åtal.

Malzburg talade också med förre justitieminister Michael Mukasey på måndag. Han sade Obama kan styra Lynch att inte åtala Clinton och om han gjorde det skulle resultera i Watergate-nivå avhopp.


"Faktum är att presidenten kan beordra justitiekanslern att inte väcka åtal. Justitiekanslern arbetar för presidenten och presidenten kan besluta att att inte väcka åtal ... Även om jag inte kan tro det och att folk inte skulle avgå på samma sätt som Watergate "Mukasey sa.




Källa:     donaldtrumpnews




 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards