Anders Leander i MÖNSTERÅS

Donald Trump planerar att åta sig den största enskilda Freds Action som världen någonsin har skådat

Av Anders Leander - 2016-10-30 10:30



När Donald visar fredstecknet menar han det verkligen!"

 

 

 



Amerikas Förenta staterna har varit i krig i svindlande 93% av tiden. Detta innebär att sedan 1776 har USA varit i krig 222 år av 239.  Älskar verkligen USA's folk krig som mycket? Vi vet alla att säga "alla krig är bankirernas krig". Donald Trump har en konkret plan för att avsluta kaoset i Amerika som har fördjupat sig i så många år. Ja, eliten i Washington vet att krig kan vara bra för ekonomin ... ja, ibland. Det är verkligen inte bra för de fattiga i Amerika och medelklassen. Krig är bra för de rika!

USA har soldater bokstavligen i hela världen.  Dom har trupper i Afghanistan, Irak, Sydkorea, Tyskland. You name it.  USA är inte aktivt med att bekämpa 100% av den tiden av krig. Men det är ganska dåligt.  USA betalar sina soldater för att "stabilisera" länder av ekonomiskt intresse. Med andra ord Washington tycker om olja och Guld.

Donald Trump inser att det enda sättet att kompensera för denna massiva okontrollerbara situationen av kostnader för krig, inte att ockupera andra länder och suga upp till våra internationella grannar.  USA måste avsluta alla krig nu.

 

Washington är oroliga nu så benen skakar, eftersom de är på väg att utsättas för det avskum som de är. De är rädda att när Mr Trump säger något. Han gör det. Inga fler ursäkter. Så är det här bra att sluta fred? När Donald Trump avslutar USA: s krig kommer det att rädda fler liv i alla olika kulturer och etniciteter än alla andra världsvälgörenhetsorganisationer tillsammans.

 

World Vision. (Ni vet World Vision right? Den så kallade välgörenhet där de tar dina pengar för att ge en dollar femtio till barn och deras fäder för varje kula de avfyrar med sin AK47:a. Trump planerar att dra tillbaka alla onödiga trupper från alla utländska länder omedelbart.

 

Det är de onda länderna som är kvar fortsätter med grymheter runt om i världen. Nya tider kommer när folk inser att Amerikas representeras är en fredsälskande amerikansk president, som stoppat krigen och en rättvis handel och välstånd börjar för hela världen.

Låt Donald Trump "Make Amerika Great again"

 

 

Källa:     wiseyoungman

 

 

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards