Anders Leander i MÖNSTERÅS

BREAKING: Anthony Weiner dator har allt! Titta Epic misstag som kommer att sluta Hillary evigt!

Av Anders Leander - 2016-11-01 13:00



Detta är det  största av alla misstag  som kunde göras. Hillary Clinton och Huma Abedin sköt sig själva i foten.

 

 

 

 

Anthony Weiner dator användes av hans ex-fru för att backa upp sina kontakter. Det enda problemet är att datorn backas också upp alla sina e-postmeddelanden också.
Tyvärr Huma, men dina dagar av skumma affärer med din favorit Crooked Hillary är över.

 

Detta är brottet som FBI har väntat på! Alla lögner och korruption för att täcka upp sina fruktansvärda och meningslösa brott, och det finns bevis, Hillary Clinton och Huma Abedin är färdiga. "En källa nära Anthony Weiner juridiska team berättar för Bret Baier att det verkar vara den bärbara datorn som innehåller de e-postmeddelanden användes för att säkerhetskopiera sin frånskilda frus Smartphone kontakter i processen. Datorn backas tydligen upp med alla e-postmeddelanden också. "

 

 

 

 

 

Ingen kommer att lita på Hillary Clinton efter detta och risken för henne att åka i fängelse är ännu högre nu när vi vet att hon och hennes kumpaner trasslat till det för sig så. Hillary Clinton måste flippa ut just nu eftersom det kan mycket väl innebära slutet för hela sin karriär och liv.

Varken Hillary Clinton eller Huma Abedin bör tillåtas att sätta sin fot i Vita Huset efter detta utan borde sitta i fängelse.


De är korrupta och förstör USA's regering som är nu.  Amerikanska folket måste ge Donald Trump all hjälp som kan föra honom till Vita huset och låta honom dränera träsket där. Vänligen dela detta överallt så att Hillary och Huma fälls och åtalas en gång för alla.

 




Källa:     donaldtrumpnews



 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards