Anders Leander i MÖNSTERÅS

Amerikanska folket vill se Trump ställa Clinton inför rätta om han vill bli president

Av Anders Leander - 2016-11-25 09:00


Roger Stone: Trump Måste ta Hillary Clinton inför rätta. Det måste finnas någon form av ansvar för att ta tillbaka tillbaka den amerikanska politiken.

 





 

Roger Stone säger att om Donald Trump vill vara Amerikas president som alla röstade för, måste han se till Hillary Clinton åtalas för sina brott och att rättvisan segrar. Hillary Clinton måste sona för sina brott som hon har begått, Trump måste statuera exempel för att visa det Amerikanska folket att rättvisan får ej ruggas på.

 

Jag håller med om att hon måste ställas inför rätta. Nu med det nya om barn sexskandals berättelsena som florerar över hela Internet, hennes grova brott med stiftelsen, och hennes grova brott med sin e-post, allt blod hon har på sina händer, det är bara för mycket att ignorera. Hon behöver åtalas och sättas i fängelse. Det skulle hjälpa landet att läka, inte bara låta henne .

Både Hillary och Obama måste åtalas och sättas i fängelse. Jag är orolig för en uppmjukning av President Elected Donald Trumf här. Han säger också att han kommer att låta en domare åta sig fallet. Trump bör utse sig till egen domare att döma Obama och Clinton. Deras skuld är bortom allt tvivel. Landet Amerika kan inte gå vidare förrän de är bakom galler.

 

 

 

Källa:      infowars

 

 

 
 
Ingen bild

s29

26 november 2016 10:19

Håller med,så mycket skit som Clinton,s gjort ska rannsakas lika noga som om det gällde vanliga medborgare. Politiken måste få tillbaka trovärdighet bland folket.

Anders Leander

26 november 2016 22:29

Absolut s29

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards