Anders Leander i MÖNSTERÅS

Hoppas ni svenskfientliga 87% är nöjda med kulturberikningen??

Av Anders Leander - 2016-12-08 10:10



Filmen är ifrån Berlin där ett gäng med kulturberikare sparkar en kvinna i ryggen så hon handlöst faller ner för trappan. Hur mycket skador kvinnan fått framkommer inte i filmen, men hon fick säkert ett och ett annat blåmärke.

 

Uppdatering 2016.12.09:  Kvinnan skadades så svårt att hon fick uppsöka sjukhus av skadorna. Hon hade tur i oturen att hon inte bröt nacken och invalidiserades av fallet!







Vi hoppas att ni svenskfientliga 87 procenten är nöjda med vad ni åstadkommit med ert vurmande för mångkulturen. Men som sagt, var inte oroliga det kommer snart till Sverige också!!! Vi får verkligen hoppas att ni får uppleva denna fantastiska kulturberikning ni också!

 

 

Uppdatering 2016.12.13:   Förra veckan släppte tysk polis övervakningsbilder på en man som sparkar en kvinna nedför trappan i tunnelbanan i Berlin. Nu har polisen gripit en av männen som ska ha varit i sällskap med gärningsmannen. En anonym affärsman har också utfäst en belöning på 5.000 euro till den som kan lämna tips som leder till att gärningsmannen hittas.

 


Ha en bra dag ni 13 procent!




 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards