Anders Leander i MÖNSTERÅS

Julian Assanges avslöjande kan komma att sätta John McCain i fängelse

Av Anders Leander - 2017-02-23 07:15



HERREGUD! Det är över för John McCain! Ett Wikileaks dokument dykt upp som exponerar John McCain som den kriminella förrädaren han verkligen är!

 

 

 

 


Om du har glömt, så var det John McCain som var den  ansvarige för de falska Ryssland dokumentation hävdade att president Trump, hade band till Ryssland och ryska prostituerade.

 

Han sa att det var möjlig att ryssarna gjort dataintrång i John Podesta email och att det var en "krigshandling . Men ett Wikileaks dokument från 2008 har just läckt som visar att McCain bad ryssarna om olagliga donationer till hans kampanj.

 

Ryssland har släppt följande uttalande: "Vi [Ryssland] har fått ett brev från senator John McCain om att begära ekonomisk bidrag till sin presidentvalskampanj.  Vilket är olagligt för amerikanska kandidater att värva utländska pengar.

 

Här anklagar han Trump för att ha förbindelser till Ryssland och sedan frågar han dem om kampanjpengar till presidentvalet ?! Vilket Ryssland nekade McCain, Ryssland vill påminna om att ryska tjänstemän, eller den ryska regeringen inte finansiera politisk verksamhet i andra länder.


Han kallar President Trump för en brutal diktator som förespråkar för krig i varje hörn av världen och att anklaga presidentTrump för att arbeta med Ryssland, när han själv ber dem om pengar. Någon måste få dessa dokument för att starta ett åtal för bedrägeri som detta. John McCain är en symbol för "falsk som en orm".

 



Källa:    subjectpolitic

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards