Anders Leander i MÖNSTERÅS

Skräckläkaren från "Uppdrag Granskning" får fortsätta som läkare??

Av Anders Leander - 2017-02-25 09:30




Skräckläkaren som det pratades om i Uppdrag granskning denna veckan. Han har pixlats duktigt på bilderna. Fast jag har hittat originalet, se här under, längst till vänster!


Han kan inte se skillnad på cancer och en infektion. Redan för tre år sedan anmäldes skräckläkaren första gången. Nu, har han tio lex Maria-anmälningar och ännu fler felbehandlade patienter, och har han anmälts nu igen. Ändå får den 39-årige läkaren fortsätta??



 

Orginal bild på läkaren och kollegorna

 

Tidningars bild av läkaren 

 

Här är tidningarnas, aftonbladet, bilder av läkaren, pixlad till max för att inte avslöja läkarens identitet. Hade nu tidningar agerat som tidningar ska hade det sett ut så här istället (bild nedan), för att dölja hans kollegor istället. Vänster-Media gör precis tvärt emot vad man ska göra.

 

 

  

Så här borde det sett ut! 

 

Är helt övertygad om att om det hade nu hade varit en svensk läkare hade både bild, sjukhhus, status på läkaren visats och skrivits ut i varenda PK-blaska. Enligt uppgifter har nu läkaren fått papper utskrivna av socialstyrelsen så att han kan söka jobb i Norge. Så Norge akta er för denne läkaren, av 18 fall med patienter har 16 fall varit helt fel behandlade av denne så kallade läkaren.

 

 


 

 

 

 


källa:   ab


 
 
Ingen bild

s29

27 februari 2017 20:22

Man kan ju undra hur politiker skulle tycka om att klantarschlen satt och svesade kylrör på kärnkraftverken?I Sverige verkar det som om Statsminister,Polischef Läkare m,m är nån sorts lärlingjobb.

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards