Anders Leander i MÖNSTERÅS

Muslimer halshögg en 4-årig flicka, och tvinga mamman att blöta händerna i dotterns blod

Av Anders Leander - 2017-03-14 16:00



ISIS terrorister tog en fyra år gammal flicka och halshögg henne, och sedan tvingades hennes mamma att dränka händerna i hennes egen dotters blod.

 

Dessa skall slussas in i det svenka samhället enligt Demokratiminister Alice Bah Kunke (MP) Hur dessa galna miljöpartister hamnat i riksdagen är en gåta för många.

En journalist frågade en irakisk soldat om han hört om hur fienden "ISIS terrorister" behandlas när de återvänder till Sverige, och hur många dagar han tror att det skulle ta för IS att ta Sverige. Han svarade då  "Inte dagar, timmar"  och blir tårögd.

 

 

 



Islamiska staten terrorister har halshuggit en 4-årig flicka i gruppens syriska fäste Raqqa och tvingade sedan hennes mamma att slicka av händerna från dotterns blod, enligt en iransk nyhetskanal.


En syrisk kvinna som nyligen undgått IS vrede (även känd som ISIS, ISIL och Daesh) berättade en Teheran-baserade Al Alam International News Channel på villkor av anonymitet om en skrämmande händelse som ledde till halshuggning på en oskyldig liten flicka på 4 år.


"En mor sa till sin fyra åriga dotter att gå hem, men flickan vägrade och mamman sa då att jag svär till Gud att jag kommer att halshugga dig om du inte gör det. En ISIS medlem hörde detta och sa till flickans moder att halshugga henne eftersom hon svor till Gud att hon skulle halshugga henne, men mamman vägrade då att göra det. "

 
Eftersom modern vägrade tog ISIS och halshögg den lilla flickan och dränkts hennes mors händer i dotterns blod". Kvinnans berättelse inte har bekräftats,  men ett flertal rapporter har dykt upp under de senaste två åren sedan IS tog över stora delar av området i Irak och Syrien om hur militanta gruppen har, torterat och dödade barn.




Källa:     jewsnews



 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards