Anders Leander i MÖNSTERÅS

USA: s styrkor VARNAR ISIS: "Ni kommer att dö allihopa"

Av Anders Leander - 2017-03-16 06:45





ISIS soldater gömmer sig i det kollapsade Mosul och har utfärdat ett skrämmande ultimatum till amerikanska styrkor.

 

Jihad ligisterna hänger nu på fallrepet i staden, det sista fästet av dödskult i Irak.

Irakiska arméstyrkor och deras amerikanska allierade sveper genom ödelagda gator och på väg att återta Mosul från ISIS.

 

 

 

 

 

Fanatiker av ISIS korandravel, kämpar fortfarande i stadens sista jihad kontrollerade stadsdelar och USA har sagt till dem att de alla kommer att dö.  Efter att USA: s president Donald Trump meddelat 1000 amerikanska soldater är på väg till Mellanöstern för att slå ner ISIS.

 

USA: s sändebud Brett McGurk har gjort en kylig kommentar där han sa att om det är några ISIS soldater kvar och nu instängda i staden kommer att dödas av den irakiska armén. Herr McGurk varnade för att armén nu stängt den sista vägen ut ur Mosul.


Diplomaten sade: "ISIS är fångade. Är det någon kvar i Mosul, ska de dö där. "Så vi är mycket engagerad i att inte bara besegra dem i Mosul, utan att också se till att dessa killar inte fly."
Irakiska styrkor hävdar att de har tagit "mer än en tredjedel" av västra Mosul och är redo att ta tillbaka staden från ISIS.
Specialstyrkorna som är i spetsen för angreppen med flyganfall  bromsas på grund av de smala gatorna.


ISIS ledaren Abu Bakr al-Baghdadi medgav nederlaget i Mosul och han uppmanade jihad soldater för att springa och gömma sig eller spränga sig själva i luften. SAS döds squads stödjer de irakiska styrkorna i Mosul som nu förbereder sig för att driva ut dödskult ur Irak engång för alla.

 

 

 

Källa:     jaydafransen

 

 

 

 

 

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards