Anders Leander i MÖNSTERÅS

Svenska läkare visar att adrenalinet aldrig trycks in i kroppen på de drabbade i gasattacken i Syrien

Av Anders Leander - 2017-04-13 10:15



Svenska läkare för mänskliga rättigheter: vita hjälmar videon visar dödade barn till fabrikere falska senapsgas attacker i den så omtalade syrien attacken av Assad.

 

 

   

 

 

De svenska läkarna visar att dessa barn dödas av "läkare" på bilden, de visar också att adrenalinet aldrig lämnar sprutan. Stark varning: mycket starka scener. Så det här är en video från förenta staterna de fundede vita hjälmar som bara arbetar på al qaida kontrollerade områden i syrien, organisationen som george clooney hade tillverkat som "skyddsänglar".

 

 

 

 



Veteraner idag skriver om hur organisationen med svenska läkare analyserat den vita hjälmar videon individer påstått räddar barn efter det omtalade splitter i syrisk-by som assad fick skulden för. Den svenska läkare bekräfta att vita hjälmar video är falska, på arabiska, det finns i bakgrunden beskrivningar om hur "barnen kommer att dödas" och att det inte handlar om att rädda barn, men döda dem.

Vid första anblicken skriva veteraner idag verkar det som om dessa "läkare" rädda barnen genom att sätta en spruta rakt in i hjärtat. Men de svenska läkarna bevisar motsatsen, barn som är nedsövd efter en överdos av opiater, dödad av nålarna.

Läkarna visar att det inte är en adrenalinspruta rakt in i barnets hjärta för att rädda dem, då inget lämnar sprutan i videon. Vägen är rätt i barnens hjärtan, görs på ett väldigt fel medicinsk väg som skulle skada barnet avsevärt, säger de svenska läkarna, 24 läkare har skrivit under denna dokumentation.

Inte en chans, säger de svenska läkarna, är detta ett lagligt sätt att sätta en spruta som inte är för att hjälpa ett barn som utsätts för en kemisk attack eller i någon annan form.

De "Vita hjälmars video" visar att det påstådda adrenalinet aldrig lämna sprutan i videon. Medan man rotade igenom barnet hjärta, sprutades aldrig något i barnets hjärta. Se videon nedan där de svenska läkarna går igenom bevisen.

Varning: mycket starka scener från "doktorns" behandling av spädbarn och små barn.


Källa:     hannenabintuherland



 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards