Anders Leander i MÖNSTERÅS

Varför? vill inte läkemedels-jättarna att vi skall veta om denna frukt som bevisligt botar cancer?

Av Anders Leander - 2017-06-24 18:00



Muricata är en frukt från sydamerika som botar cancer men som läkemedels-jättarna inte vill vi ska känna till eller få tillgång till. Det är beviserligt att den botar cancer och är helt ofarlig och ger inga som helst biverkningar utan dödar endast cancerceller i kroppen.

 

 

 

 


Bara i USA dör det årligen 1,3 miljoner människor som skulle kunna botas från bland annat Cancer, Alzhimers, Blindhet, med Muricata och en del andra olika preparat som forskats fram men som stoppats av läkemedels-jättarna. Cirka 70 miljarder dollar tjänar dessa läkemedels- jättar på att sälja mediciner som inte hjälper ett skit mot dessa sjukdomar. Det finns 7 sjukdomar som det finns botmedel för men som stoppats av ex.presidenten Obama och av läkemedels-jättarna.

 

Människor som skulle kunna räddas, utan att behöva dö, eller tyna bort i Alzhimers och radera ut hela sitt minne av kära och nära och minnen som varit i livet. Detta bara för att då tjänar inte läkemedels-jättarna några pengar på sina odugliga mediciner. Pengarna styr hela mänskligheten som finns på vår jord.

 

Det finns också framforskat ett preparat så att män över 55+ kan få sexlusten tillbaka och spermierna blir produktiva igen precis som om du var 20 år igen. men detta vill inte läkemedels-jättarna skall komma ut till människor med problem som dessa.

 

Muricata finns bland annat i även kappsel form och finns att köpa på marknaden om man letar lite på nätet, muricata dödar även bakterier i kroppen.




Källa:     nätet

 
 
Ingen bild

Göran

24 juni 2017 20:42

Men SVENSK är den fanimej inte! Så håll den utanför våra gränser, tack!

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards