Anders Leander i MÖNSTERÅS

WikiLeaks släpper en Ny Video Som varje amerikan borde se

Av Anders Leander - 2017-06-26 06:15



En video har just återuppstått, vilket visar att Wikileaks grundare Julian Assange släppte en serie bombshells om Hillary Clinton som tjänar som en påminnelse om hur stor en kriminell hon verkligen är.

 

 

 


Consjournal rapporterade att medan han talade om Clintons skadliga e-postmeddelanden, sa Assange att en man stod ut från resten.


Från MRC


"Alla seriösa analytiker vet och till och med den amerikanska regeringen har kommit överens om att några saudiariska siffror har stött ISIS och finansierat ISIS, men saudierna har alltid varit skurkiga "prinsar som använder sina oljepengar för att göra vad de vill, Men faktiskt misstänker regeringen, "sade Assange och förklarade att det här Clinton-e-postmeddelandet säger att det inte bara är en skurkprins, utan att det faktiska är regeringarna i Saudiarabien och Qatar.

 

Assange fortsatte med att släppa en bomb genom att säga att dessa regeringar finansierar Clinton Foundation, köper armar från USA och finansierar ISIS och ISIL.


"Under Hillary Clinton - och Clinton-e-postmeddelandena avslöjar en betydande diskussion om det - blev världens största vapenavtal med Saudiarabien: mer än 80 miljarder dollar. Under sin tjänstgöring fördubblades den totala vapenexporten från USA i dollarvärde, säger han.
Detta visar att Clinton är en ännu större brottsling än vad vi någonsin kunde ha föreställt oss. Dela den här historien om du tycker att hon borde sitta och skaka galler!



Källa:    eheadlines




 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards