Anders Leander i MÖNSTERÅS

President Trump bryter 20-årig tradition genom att SKIPPA den årliga Ramadan middagen

Av Anders Leander - 2017-06-26 09:30



För första gången på nästan två årtionden har Vita huset bestämt sig för att hoppa över den årliga Eid al-Fitr-middagen som firar slutet av Ramadan Middagen.
 
Detta jippo som började under Clinton administrationen och fortsatte genom Obama år, men president Trump säger "nej tack" till denna firande av "fredens religion".
 
 
 
 

Enligt rapporter fastställde 2017 en ny rekord för terrorattacker under Ramadan, som löpte från 26 maj till 24 juni. Det fanns 174 islamiska terrorattacker som lämnade 1 595 personer döda och 1 960 sårade.
 
I maj avslog statsdepartementet också ett erbjudande till värd för en Ramadanmiddag.
En statsdepartementets talesman berättade CBN News, "U.S. Ambassadörer uppmanas att fira Ramadan genom en rad olika aktiviteter som hålls årligen på uppdrag runt om i världen. "
När CBN frågade om Vita huset skulle följa, riktade vi oss till ett tidigare uttalande som presidenten släppte om Ramadan.
 
Genom att hoppa över denna middag skickar president Trump ett starkt budskap till de liberala medierna att han inte kommer att delta i något som hycklande som en Ramadan "Celebration". Islam är inte "fredens religion", som vi nämnde ovan (nästan 1600 dödade från Ramadan-attacker).
 

Är du stolt över president Trumps beslut? Kommentar nedan ...
 
 
 
 
Jag säger grattis till president Trump. Muslimer som dödar amerikansk militär, terroriserar allierade i sina egna länder och hotar Amerika. Det är inte en fredlig religion. Det är inte en religion utan en ideologi gjord av muhammed som var en pedofil, våldtäktman, mördare, rasist, slavhandlare och vem vet vilka andra avvikande övertygelser han passerade på.
 
 
 
 
Källa:      makingwebnews
 
 
 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards