Anders Leander i MÖNSTERÅS

Laser Wapen som orsakar global väder manipulation - Videon har tagits bort av YOUTUBE!

Av Anders Leander - 2018-07-31 10:45


Katastrofer som orsakas av människor - NASA, HAARP & Chemtrail Technology.



Videon här nedan som visades - har tagits bort av Youtube!  Tydligen måste det vara sant att man manipulerar med vädret, varför annars plocka bort videon?

 

Tydligen var det inte bra att folk såg denna video hur man manipulerar moln, regnmoln, med hjälp av Hydrogen (Väte) och Oxygen (Syre)




 

 

Syre eller Oxygen är ett grundämne med tecknet O och atomnummer 8. För att minska risken för förväxling på svenska med syra och som en internationell anpassning kallar man ibland , till exempel på gastyber, ämnet för Oxygen.

 

Symbol: O

Atommassa: 15,999 u

 

--------------------------------------------------------------------

 

Väte eller hydrogen är det enklaste, lättaste, vanligaste och tidigast bildade grundämnet i universum efter Big Bang. Vid standardtryck och -temperatur är väte  en tvåatomig, lukt, färg - och smaklös men mycket lättantändlig gas.

 

Symbol: H

Atommassa: 1,00794 u

 







 
 
Ingen bild

s29

3 augusti 2018 21:01

Ja det är synd att You Tube som är en fantastisk källa till information är tvugna av ekonomiskt starka källor att redigera i sina informatibla alster.

 
Ingen bild

s29

3 augusti 2018 21:25

Kalle Svenson tycker det är skönt med sommarvärmen så man kan utnyttja den Lendobetalda husvagnen.Men visst är det lite besvärande med kvällsvärmen orsakad av Chemtrailsmolnen som hindrar jordvärmen att nå stratosvären:

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards