Anders Leander i MÖNSTERÅS

Se filmen om Socialdemokraternas mörka historia - Filmen som togs bort av YouTube

Av Anders Leander - 2018-08-03 20:53


 

 

Se den omtalade Dokumentären "Ett folk, Ett parti" en film om Socialdemokraternas mörka förflutna.

 

Samtiden har i samarbete med Sveriedemokraterna gjort denna film för att upplysa svenska folket om att de blivit lurade i decennier.

 

Filmen plockades bort redan efter 2 dagar av YouTube men som hann ses av c:a 200 000 tusen människor innan den plockades bort. Vilda protester utbröt då filmen plockades bort av YouTube, vilket medförde att filmen återpublicerades igen av YouTube.

 

 

I över 100 år har socialdemokraterna varit Sveriges största och mest inflytelserika parti. För lika länge har de lyckats hålla sin historia borta från skolböcker och den offentliga debatten. Därför är det inte konstigt att så få människor är medvetna om socialdemokraternas faktiska historiska grund, även bland politiska företrädare inom partiet.

 

Socialdemokraterna har en unik ställning i svensk historia. Ingen annan part har haft sådan makt och inflytande över det svenska samhället och dess befolkning. Ingen annan part har kontrollerat och censurerat media i den mån socialdemokraterna har gjort. Ingen annan part har gjort ras biologi en vetenskap och delat befolkningen genom ras och genomförde medicinska experiment på hjälplösa patienter. Ingen annan svensk part har systematiskt och kraftfullt steriliserat sin egen befolkning.

 

Inget annat svenskt parti har i sådan utsträckning hjälpt Nazityskland och vägrat judarna en fristad. Inget annat svenskt parti har i så hög grad berövat kvinnorna möjligheten att föra barn till världen. Detta är socialdemokraternas berättelse, som det aldrig har sagts förut.

 

Se filmen: Ett Folk, Ett Parti här under:

 

 

 

 

 

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards