Anders Leander i MÖNSTERÅS

Vi är på väg in i ett diktatur system

Av Anders Leander - 2019-03-31 08:30



Han har så rätt Lars Enarson! Lyssna på videoklippet!

 


Tyvärr har bara en liten del av folket som förstått vad agendan är, men det ser verkligen inte ljust ut. Enligt min uppfattning kommer vi att se en samhällsutveckling som är långt mer radikal inom väldigt snar framtid än vad vi är vana vid.

 

Agendan är utan tvekan att möjliggöra bildande av en europeisk stormakt utan någon som helst styrning av fotfolket. Allt vad vi har lärt oss om demokrati och yttrandefriheter kommer att vara ett minne blått.. Lars Enarson och många andra kloka vetare har så rätt, frågan är bara hur man ska få upp ögonen på den stora skaran människor innan det är för sent..

 

Personligen förstår jag faktisk inte hur man kan undgå att inte förstå vad som håller på att hända med sverige. Det finns lyckligtvis några ljusglimtar och det är spridningen på internet ,så att sanningen skall komma till insikt för mera människor, men den möjligheten kommer förmodligen inte att vara så länge till då vi återkommande ser förslag från statsmakten på att tysta även den delen med censur och övervakning.(ingår i agendan då dom förstår att det kommer att vara ett framtida hot).

 

Så vad som återstår är uppror på gatorna, men synd om det ska behöva gå så långt.folket vinner alltid men mycket blod kan behövas flyta.. Så vakna svenska folket innan det är försent...

 

 

 






Hela videon här nedan för den som höra mer av Lars Enarson!





 
 
Ingen bild

Krister

31 mars 2019 08:47

Hej. Det är viktigt att vi inte politiserar Jesus Kristus för att bekräfta våra personliga partipolitiska åsikter. Framför allt är det andeutgjutelsen i den kristnes liv som är viktig och som för oss samman i en helig gemenskap oavsett vilket parti vi sympatiserar med.

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards