Anders Leander i MÖNSTERÅS

PERUIANSK DOMSTOL PÅSTÅR ATT BILL GATES, GEORGE SOROS OCH ANDRA ”KRIMINELLA RUNT OM VÄRLDEN” SKAPADE ”PANDEMIN”

Av Anders Leander - 2021-02-09 20:30


Bill Gates, George Soros och flera medlemmar i familjen Rockefeller ansågs vara ansvariga för tillkomsten och spridningen av det kinesiska viruset, som har dödat tiotusentals småföretag och för alltid förändrat världen till det värsta.

 


 



 

En peruansk domstol anklagade gruppen för ansvaret för att skapa koronaviruspandemin.

 I sitt beslut sa Chicha och Pisco Criminal Appeals Chamber att pandemin var uppfinningen av en ”kriminell elit runt om i världen” som består av miljardärer som Soros, Gates och Rockefeller, bland andra.

 Domstolen motiverade således förseningen genom att meddela ett beslut i den anklagades överklagande, som ville avskaffa förebyggande frihetsberövande och vars tillstånd uppskjutits på grund av pandemin.

 För domarna Tito Gallegos, Luis Legia och Tony Changarei var pandemin ”oförutsägbar”.  för alla utom de påstådda skaparna ”som har varit inblandade i det och fortsätter att hantera det med särskild sekretess i sin miljö.

 ”Ingen världsregering, individer eller juridiska personer eller de anklagades försvar kan hävda att denna pandemi har kvaliteten på” framsynthet ”, förutom skaparna av den nya världsordningen, som Bill Gates, Soros, Rockefeller, etc.  ”  skriva domarna i en resolution som publicerats på portalens LP-lag.

 Domare utan tvekan förklarade att koronaviruset ”skapades av en kriminell elit som styr världen”.

 I synnerhet citerar dokumentet den finansiella investeraren George Soros, Microsoft-grundare Bill Gates och familjen Rockefeller av miljardärer, som han anklagar för att ha "hanterat" och "fortsatt att rikta" viruset till den "nya världsordningen".



Källa/Länk:     https://clarion.causeaction.com/2021/02/03/peruvian-court-rules-that-bill-gates-george-soros-and-other-criminal-elite-around-the-world-created-the-pandemic/



 
 
Isabelle

Isabelle

7 april 2021 03:54

Yepp det gjorde dom !!! :(

http://nouw.com/fobibella

Anders Leander

26 juni 2021 17:25

För info: Det är olagligt och Internationella Tribunalen kommer att vidta åtgärder mot dessa!

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards