Anders Leander i MÖNSTERÅS

En palestinsk julgran som inte direkt är pyntad med änglar - utan med terrorister

Av Anders Leander - 2015-12-08 15:00



En julgran som visas på ett palestinsk universitet utanför Jerusalem och som var dekorerad med bilder av terrorister som har dödat israeler. Hur förklarar Utrikesminister Margot Wallström detta betende som Palestinierna visar upp???



 


Julgranen som inrättades på Al Quds University inklusive de ovanliga smycken föreställande förövare av våldsamma terrorister som gjort attacker på Israeler. Toppen i palestinska myndighetens tjänstemän prisar regelbundet dessa så kallade "martyrer" genom att namnge gator och sportturneringar efter dem och öser beröm över sina familjer.

 

Israels Radio sa arabiska angelägenheter, analytiker Gal Berger rapporterade att bland dem som bilderna visar var palestinier som arbetar med en våg av nästan dagliga vålds attacker mot israeler som har pågått sedan september. "Fina gossar som Margot Wallström vurmar för"

 

 

 

 


Den pro-Israeliska organisationen "Stand whit us" stå med oss noterade att en av dem som avbildats i en julprydnaden är den sena grundaren av Hamas, Sheikh Ahmed Yassin.

 

"Detta är särskilt ironiskt med tanke på att många av dessa terrorister skulle inte ha haft några som helst problem med att döda Jesus själv idag, eftersom han var en Jude i Israel.

 

"Stå med oss skrev, och tillade att mannen i svart som står bredvid trädet är en palestinsk kristen biskop. Genom att använda julen till att glorifiera islamiska terrorister är galet enligt den pro-israeliska gruppen.




Källa:     theblaze

 

 

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards